WillemenDrees.nl en Verrastas.nl bij Müller Fresh Food Logistics - Radio 350

WillemenDrees.nl en Verrastas.nl bij Müller Fresh Food Logistics

Geplaatst op: 16-11-2015 |

Müller Fresh Food Logistics uit Holten is sinds kort ook actief in E-fulfilment. Dat houdt in dat zij de complete logistiek voor web verkopers organiseert, in dit geval speciaal voor webshops die levensmiddelen gerelateerd zijn.

Als specialist in de logistiek van koelvers- en diepgevroren levensmiddelen verricht Müller steeds meer toegevoegde waarde logistiek zoals verpakkingsactiviteiten, labelen, THT spuiten, display-bouw, stukspicking, EDI berichtgeving en emballagebeheer.

Müller ziet de online voedingsmiddelenmarkt sterk stijgen en ambieert een duurzame en belangrijke rol in de logistiek van koel-verse- en diepvriesvoeding richting de consument en foodservice.

WillemenDrees.nl is een initiatief van Willem Treep en Drees Peter van de Bosch. Zij hebben dit jaar respectievelijk de 12e en 34e
plaats in de Duurzame top 100 van Trouw bereikt. Willem&Drees leveren sinds 2009 aan supermarkten en foodservice. Het gaat dan om lokale en veelal biologische voedingsmiddelen. In eerste instantie groente en fruit, maar sinds de opening van de webwinkel ook zuivel, vlees en andere productgroepen. Müller verzorgt de orderpicking voor de webwinkel en de postcodeloterij voor Willem&Drees.

Verrastas.nl is een nieuwe website waar de consument verrassende pakketten kan bestellen. Iets voor jezelf of als geschenk voor een ander. Een Sarah of Abraham geschenkpakket, een pakket voor een compleet jongens- of meisjes verjaardagsfeestje of een bureaudecoratieset. De komende maanden zal Verrastas.nl nog vele pakketten toevoegen aan haar assortiment. Voor dit initiatief zal Müller Fresh Food Logistics de logistiek gaan verzorgen. Het ontvangen van de orders en het verpakken en verzenden van de pakketten valt geheel onder de dienstverlening van Müller Fresh Food Logistics.

Ga terug...