Forse nederlaag Rijssen Vooruit - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Forse nederlaag Rijssen Vooruit

Geplaatst op: 17-11-2015 |

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen DKB op het programma. Het team uit de Krim deed vorig jaar lang mee om de titel en staan momenteel ook gewoon weer in de top dus een tegenstander om rekening mee te houden.
Noodgedwongen moest trainer Björn Rutten enkele spelers opstellen die hij liever rust had gegund vanwege lichte blessures. Het begin van de wedstrijd was overduidelijk voor DKB. Ze overspeelden Rijssen Vooruit op alle fronten en stonden met een kwartier (!) al met een dikverdiende 3-0 voor. Rijssen Vooruit had niets in te brengen en kon hier geen strijdlust tegenover stellen. Enkele kansjes waren voorbestemd aan Rijssen Vooruit maar verder dan dat kwamen ze de eerste helft niet.

In de rust was het zaak om de boel op scherp te zetten en dat wierp in het begin van de tweede helft zijn vruchten af. De scheids had nog niet gefloten of er werd door Rijssen Vooruit vol druk gezet en dat resulteerde in de ene kans na de andere. Waar die aan de andere er te makkelijk in ging, des te moeilijker was het om bij het doel van DKB wel tot scoren te komen. Het was een dag dat niet alles op zijn plek viel. Reddingen van keeper en spelers van DKB maar ook gebrek aan echte scherpte voorkwamen dat er binnen tien minuten geen 3-3 op het scorebord kwam te staan. Uiteindelijk lukt het Björn Rutten om kwartier voor pas de 4-1 aantekende met een hard en diagonaal schot.

Zaak was nu om er geen tegen te krijgen. Dat uitgangspunt kon direct de prullenbak in want tijdens een spaarzame aanval van DKB werd al snel de 4-1 gemaakt. Rijssen Vooruit probeerde met één op één te spelen nog druk uit te oefenen maar moest dit uiteindelijk bekopen met nog eens twee tegentreffers. Eindstand een terechte nederlaag van 6-1.

Volgende week kunnen de blessures weer herstellen want dan hoeft er niet gespeeld te worden. De week erop, 28 november, speelt Rijssen Vooruit thuis tegen Daarle. Aanvang 14.30 uur.

Ga terug...