Burgemeester leest Groot Dictee Rijssen-Holten voor - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Burgemeester leest Groot Dictee Rijssen-Holten voor

Geplaatst op: 17-11-2015 |

Donderdagavond 10 december leest burgemeester Arco Hofland het 11e Groot Dictee Rijssen-Holten voor. Het dictee wordt, net als vorig jaar, gehouden in Parkgebouw Rijssen en is geschreven door Margreet Koster van Text & Event. Deelnemers kunnen zich vanaf nu aanmelden.

Vanaf 19.30 uur proberen de deelnemers een ballonvaart, beschikbaar gesteld door BDU, en eeuwige roem te veroveren. Wie eindigt op de tweede of derde plaats wordt ook in het zonnetje gezet.

Net als vorig jaar is er sprake van een invuldictee, zodat zowel het invullen als het nakijken vlot verlopen. Alleen het aantal fouten van de prijswinnaars wordt bekend gemaakt, zodat van ‘afgaan’ geen sprake is.
Inschrijven kan via de website van de Bibliotheek Rijssen-Holten. Er is voldoende ruimte voor veel publiek en ook middelbare scholieren zijn van harte welkom in het Parkgebouw Rijssen.

Kinderen van groep 7 en 8 van basisscholen uit de gemeente strijden ‘s middags om 16.00 uur tegen elkaar om een plekje in de provinciale finale van het Junior Dictee. Zij buigen zich over een dictee, eveneens gemaakt door Margreet Koster, dat wordt voorgelezen door Jet Starke, in de rol van ‘zus van de bibliothecaresse’.

De organisatie van de dictees is in handen van Bibliotheek Rijssen-Holten, Gemeente Rijssen-Holten, Rijssens Nieuwsblad, Text&Event en Parkgebouw Rijssen.

Ga terug...