Stichting Mensen voor mensen schenkt royale gift - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 18:00 uur
Radio 350 Sport
Playing
Straks
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Stichting Mensen voor mensen schenkt royale gift

Geplaatst op: 20-11-2015 |

In aanwezigheid van Burgemeester J.H.M. Robben van de Gemeente Wierden reikten de bestuursleden Albert Hendrikse en Hans en Magda Evers van Stichting Mensen voor Mensen samen met vele vrijwilligers zes cheques met een totale waarde van € 40.000,- euro.

Dit jaar is gekozen voor Woonzorgcentrum Het Liefferdinck, Stichting uit Den Ham, Wios Wierden-Enter, Stichting BOOT uit Twenterand, Stichting Manna uit Twenterand, Stichting Bowie uit Wierden, Stichting De Eethoek uit Almelo. Deze organisaties hebben allen het doel om mensen in de regio een extra steuntje in de rug te geven en waar nodig hulp te bieden en te begeleiden. De burgemeester sprak over een mooi initiatief waarbij het Twentse bedrijfsleven samenkomt en zich verdienstelijk maakt voor de regio.

De opbrengst is eerder dit jaar bijeengebracht door een veiling tijdens de jaarlijkse “Illegale Haringparty”. Een initiatief van Marquette Detachering en TDU Catering. De genodigde gasten uit het Twentse bedrijfsleven hebben geld bijeengebracht volgens het Amerikaanse veilingsysteem. Er kon worden geboden op het eerste vaatje haring, welke dit jaar op naam is gekomen van Dasko Koel- en Vriestransporten B.V. maar ook werden gesigneerde voetbalshirts, een volledig verzorgde wijnreis door Oostenrijk en andere items geveild. Het geld is opgehaald voor Stichting Mensen voor Mensen.Deze stichting heeft als doel mensen te ondersteunen die buiten hun schuld om in moeilijke situaties zijn beland.

Ga terug...