17 Sounds genomineerd voor de Dutch wedding award - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

17 Sounds genomineerd voor de Dutch wedding award

Geplaatst op: 20-11-2015 |

17 Sounds is dit jaar genomineerd om de beste bruiloft DJ van Nederland te worden! Jaarlijks organiseert de Nederlandse Trouwbranche (NTBO) de Dutch Wedding Awards. In diverse categoriën gaat men op zoek naar de beste leverancier. Een 3-tallige vakjury en mystery bruidspaar gaat op zoek naar de beste bedrijven in de trouwbranche.

“Een ongelooflijke verassing”, aldus Mark Wichers uit Rijssen mede-eigenaar van 17 Sounds DJ Shows, dat dit jaar precies 5 jaar bestaat. “Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en proberen goed in te spelen op de laatste trends. Wij zijn een jong en fris bedrijf wat we ook willen uitstralen naar bruidsparen. Het is een hele eer samen met 2 andere collega’s door een vakjury genomineerd te worden om het beste bruiloft DJ bedrijf van Nederland te worden”. De vakjury gaf aan dat de kracht van 17 Sounds lag bij de frisse en vlotte DJ’s en het vele persoonlijk contact met de DJ.

“Aanstaande donderdag mogen wij ons presenteren voor de 3-tallige vakjury, wij zullen ons uiterste best doen om dan ook daadwerkelijk de Dutch Wedding Award in de categorie bruiloft DJ in de wacht te spelen”, aldus Mark, tevens ook DJ. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens het Dutch Wedding Award gala, dat gehouden wordt op dinsdag 8 december bij Studio 21 te Hilversum.

Ga terug...