40e editie Oudejaarsloop Sisu op 31 december - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

40e editie Oudejaarsloop Sisu op 31 december

Geplaatst op: 23-11-2015 |

De traditionele Oudejaarsloop voor atletiekvereniging Sisu zal als afsluiter van het jaar deze keer al weer voor de 40e keer gaan plaatsvinden. Dit jaar is gekozen voor een nostalgische locatie: Het Nijreesbos. De plaats waar het allemaal begon voor Sisu.Jarenlang heeft Sisu de beschikking gehad over een locatie op het Maatveld in het Nijreesbos voordat zij gebruik konden gaan maken van de atletiekbaan aan de Kolthofsingel.

De nostalgie herleeft.
De organisatie heeft besloten de 40e editie van dit evenement weer plaats te laten vinden in het Nijreesbos. Met dank aan graaf Rechteren van Limpurg, voor de toestemming om gebruik te mogen maken van het landhoed, is dit evenement een feit. De nadruk zal nog meer dan anders komen te liggen op een echte crossloop. De omgeving leent zich uitstekend om een geweldig parcours te kunnen samenstellen waar elke atleet zijn krachten kan meten met de elementen van een unieke bosrijke omgeving.

75 jarig jubileum reden voor “Even terug naar de oorsprong “ van atletiekvereniging Sisu.
De plaats waar het allemaal begon, dat is de reden van de organisatie om terug te kijken naar een lang sportief verleden van Sisu Almelo. Menig generatie heeft zijn krachten kunnen meten met andere atleten in een vereniging waarin sportief plezier altijd op de voorgrond heeft gestaan. Met het houden van de 40e editie van de Oudejaarsloop is de aftrap begonnen voor het jubileumjaar 2016.

In dit jubileumjaar zullen wij als Sisu diverse activiteiten organiseren om ons 75 jarig jubileum te gaan vieren.
Er zijn op Oudejaarsdag diverse afstanden te lopen. Voor de kleine atleten onder ons hebben wij weer een leuke kidsrun van 1 km. Voor de overige atleten zijn er 2 afstanden van 4 en 8km. Vorige edities werden er langere afstanden afgelegd bij de Oudejaarsloop. De reden om nu voor kortere afstanden te kiezen zijn te wijten aan de opzet van de loop. Het wordt een echte crossloop in het bos, die in zijn geheel conditioneel zwaarder zal zijn dan op de vertrouwde vlakke ondergrond.

Wij hopen dat, net als voorgaande jaren, deze 40e editie veel atleten zal trekken. Afgelopen jaar waren er meer dan 300 atleten vertegenwoordigd uit heel het land. Natuurlijk is er ook weer traditioneel gedacht aan de oliebollen, snert etc.

Te vinden met uw navigatie op postcode 7627 NW Bornerbroek zie voor nadere info: www.sisu.nl of via voorzitter@sisu.nl

Ga terug...