Twente Zangers & Voice Male in Parkgebouw - Radio 350

Twente Zangers & Voice Male in Parkgebouw

Geplaatst op: 02-12-2015 |

Nog nooit begonnen de Kerstdagen zo sfeervol! Het traditionele Kerstconcert van Vocaal Ensemble De Twente Zangers krijgt een bijzondere invulling. Op donderdag 17 december a.s. wordt het ensemble namelijk bijgestaan door een aantal grootheden op het gebied van a capella: de Belgische mannen van Voice Male.

De Twente Zangers vieren dit jaar hun 50 jarig jubileum. Afgelopen september gaven zij al een succesvol Jubileumconcert, waar zij ook de nieuwste CD 'And So It Goes' presenteerden. Het ensemble heeft de laatste jaren een vooraanstaande plaats verworven in de Nederlandse Mannenkoorwereld. De bijzondere klank, gekoppeld aan een uiteenlopend repertoire en verrassende muziekkeuze maakt dat het ensemble een graag geziene gast is op nationale en internationale concoursen en festivals.

De mannen van Voice Male geven muziek een nieuwe dimensie. Ze ontleden bekende songs, en bouwen deze met hun zes bijzondere stemmen weer op. Hoe zou 'Winterwonderland' klinken of 'Midden in de winternacht'? Tijdens deze avond sleeën de zes heren door een muzikaal winterlandschap met leuke a capella nummers, allemaal in de sfeer van kerstmis.

Samen met trompetduo Arjan & Edith Post, en pianist Gezinus Veldman, geven de in totaal 22 mannen een bijzonder en afwisselend concert.

Kaarten
De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten kunnen worden geboekt via www.parkgebouw.nl of aan de kassa (werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur). Entree: € 15,00 (excl. € 0,50 verenigingskosten).

Ga terug...