Fotoshoot bij Transformed meeting - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Fotoshoot bij Transformed meeting

Geplaatst op: 03-12-2015 |

Ook in december viert Transformed een meeting. De nadruk ligt niet op kerst, maar wel op Jezus. Martin Koornstra spreekt zondag 13 december a.s. over het thema ‘Jezus, zoon van een timmerman of zoon van God’.

De vorige meeting stond in het teken van vriendschap. Daarbij werden uitnodigingskaarten uitgedeeld, waarbij je iemand kon uitnodigen om samen naar de meeting in december te gaan. Daarom heeft Transformed een speciale fotoshoot geregeld, waarbij je met je vriend, vriendin of misschien heel iemand anders op de foto kan. Deze shoot wordt vooraf aan de meeting gehouden, vanaf 18.30 uur. Wil je zeker zijn van een kiekje, kom dan op tijd.

Martin Koornstra is een vriend van Transformed en voor de meeste bezoekers geen onbekende. Hij is samen met zijn vrouw Karin oprichter van Royal Mission en is erg enthousiast wanneer hij over Jezus mag spreken. Het thema wijst op de verschillende beelden die er van Jezus kunnen zijn. Was hij God, een profeet, heeft hij echt bestaan? Iedereen die meer wil weten over wie Jezus nou eigenlijk is, is van harte welkom bij de komende meeting in het Parkgebouw in Rijssen.

Er is deze maand geen dramastuk, maar veel ruimte voor aanbidding met de Transformed Worship Band onder leiding van Rutger en Athalja. De meeting wordt op zondagavond 13 december gehouden in het Parkgebouw in Rijssen. De deuren van het Transformed Café openen om 18.30 uur, de meeting begint om 19.20 uur. Meer informatie staat op www.tranformed.nl.

Ga terug...