Zegereeks R.K.S.V. gestopt - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Zegereeks R.K.S.V. gestopt

Geplaatst op: 07-12-2015 |

Vorige week hadden we twee punten gestolen, deze week gaven we twee punten weg. Iedereen kan winnen van elkaar in de 3e klasse D, thuis tegen Achilles Enschede was dit niet anders. Beide ploegen kregen kansen op meer, uiteindelijk werd het 3-3 en was het publiek de winnaar. De Rijssenaren gaven drie doelpunten weg en zodoende kwam er geen vierde winst op rij.

Met veertien gelijkwaardige spelers, waarvan er helaas drie op de bank moesten beginnen, begon R.K.S.V. aan de wedstrijd. De eerste helft zat de stevige wind in de rug en was het wachten op de 1-0. Echter kon Anton Acis bij twee pogingen de bal niet achter de doelman krijgen en had hij eenmaal de bal breed moeten leggen op Ronald Brinkman. Uit de enige corner de eerste helft scoorde vervolgens Achilles Enschede de 0-1. De afgeslagen bal werd binnen geschoten, de keeper en verdediger in de baan van het schot misten helaas de bal. Niet veel later de verdiende gelijkmaker als Dave Loohuis de vrije trap van Adrian Kwintenberg van dichtbij verlengd. Wie dacht dat de thuisploeg zou doordrukken kwam bedrogen uit. De bezoekers loerden in een 4-4-2 organisatie op de counter en werden beloond. Eigenlijk kregen ze een cadeautje, want in buitenspelpositie kreeg Rudolf Oostindie de bal van Mitchell Troost. Een te korte terugspeelbal zorgde dat de 1-2 op het bord kwam te staan. Erg zuur en onnodig, maar met rust stond het wel 1-2. Ondanks dat R.K.S.V. veel meer balbezit had en een vrije trap van Ronald Brinkman nog maar net met het been van de keeper werd gekeerd. De bezoekers schoten in kansrijke positie de bal op de bovenkant lat en een schuiver net naast de paal.

Met twee verse krachten was de tweede helft voor R.K.S.V. en werd de achterstand omgebogen. Marthijn Schottert mistte een kopbal, maar via een mooie combinatie door het midden scoorde Gerald ten Hove de 2-2. Een vrije trap van de doelpuntenmaker werd vlak hiervoor ternauwernood tot corner verlengd. Na de 2-2 direct een grote kans uit een indirecte vrije trap, deze leverde echter geen doelpunt maar een hoekschop op. De bal werd ingedraaid en de afgeslagen bal werd randje zestien binnengeschoten door Adrian Kwintenberg. Het doelpunt werd gevierd met de gehele staf en zaak was om door te drukken. Een sterke fase volgde, maar de bevrijdende 4-2 viel niet en het waren de bezoekers die de gelijkmaker scoorden. Eerst mocht Frank ter Horst vrij inschieten, maar redde doelman Patriz Loohuis knap ten kostte van een corner. Deze werd in twee instanties voor het doel geslingerd en randje buitenspel kopte Daan Tekkelenburg zijn tweede doelpunt binnen. Hierna kregen beide ploegen kansen op meer, een vrije trap van Adrian Kwintenberg viel bijvoorbeeld nog op de lat. Gescoord werd er niet meer, de Rijssenaren hadden het aan zichzelf te danken dat de vierde overwinning op rij niet werd behaald. Anderzijds hadden ook de bezoekers vaker kunnen scoren. We moeten positief blijven denken, de laatste vier wedstrijden werden tien punten behaald! Op de ranglijst staan we een-na-laatste met 14 punten, net zoveel als de nummer negen. Er is nog van alles mogelijk dit seizoen, ook in de tweede periode waarin we gedeeld bovenaan staan met onder andere de volgende tegenstander (DZSV heeft de eerste periode gepakt en doet niet meer mee voor de stand in de tweede periode).

Volgende week zaterdag spelen we uit tegen de nummer twee Quick’20. De ploeg die flink versterkt is, maar zeker niet onverslaanbaar is. Vooraf tekenen we voor een punt, maar de groep zal de sterke reeks door willen zetten en absoluut voor de winst gaan. Bij terugkomst in Rijssen sluiten we de eerste seizoenshelft af met een buffet van sponsor Teunis (waarvoor alvast dank).

R.K.S.V. – Achilles Enschede 3-3 (1-2)
15. Tekkelenburg (0-1)
18. D. Loohuis (1-1)
25. Oostindie (1-2)
63. Ten Hove (2-2)
65. Kwintenberg (3-2)
75. Tekkelenburg (3-3)

Opstelling R.K.S.V.:
Patriz Loohuis, Mitchell Troost (73. Jonathan Acis), Luen Mensink, Berjan de Wilde (46. Wim Oosthoek), Jurgen Siemerink, Dave Loohuis, Gerald ten Hove (C), Adrian Kwintenberg, Anton Acis, Ronald Brinkman (46. Marthijn Schottert) en Gertjan Wilbers

Ga terug...