De Waerdenborch loopt warm voor KWF en schoenmaatjes - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

De Waerdenborch loopt warm voor KWF en schoenmaatjes

Geplaatst op: 07-12-2015 |

De leerlingen van de Waerdenborch uit Holten gaan in de komende twee weken huis aan huis geld ophalen voor de Kankerbestrijding. De tegenprestatie is een stevige sponsorloop naar de top van de Holterberg en weer terug.

KWF Kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Hun ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Het doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Er moet ook nog veel onderzoek gedaan worden en daar is erg veel geld voor nodig!

Daarom gaan meer dan 500 leerlingen uit de onderbouw van de Waerdenborch helpen,geld inzamelen en mensen met kanker laten zien dat we voor ze klaar staan. Door sponsoren te zoeken en te wandelen op 18 december (route van ongeveer 10 km) naar de top van de Holterberg (Alpe d’Holten) en terug, door weer en wind, waarbij opgeven ook géén optie is.

De opbrengst wordt volgend jaar op 2 juni 2016 (nationale sponsordag van de KWF) door onze docent Mark Diepeveen wandelend naar de top van de Alpe d’Huez gebracht.

De Waerdenborch komt voor de kerst samen in actie voor KWF: minder kanker, meer genezing en betere kwaliteit van leven voor heel veel mensen!

Leerlingen kunnen ook kiezen voor een alternatief sponsordoel: “Schoenmaatjes van Edukans”. Deze leerlingen vullen een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden. Deze dozen worden op 18 december mooi beschilderd. Zo wordt een simpele schoenendoos een onvergetelijk cadeau.

De school vindt het belangrijk dat de leerlingen zich inzetten voor een goed doel om onze leerlingen te laten ervaren hoe belangrijk het is om iets voor een ander over te hebben, daar zelf voldoening aan te ontlenen en te leren om midden in de maatschappij te staan.

Ga terug...