Kerstwensboom in hal en digitale boom op website gemeente - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Kerstwensboom in hal en digitale boom op website gemeente

Geplaatst op: 08-12-2015 |

Rond Kerst is het altijd een mooi moment om te bezinnen. Die decembermaand staat toch in het teken van liefde, familie, vriendschap, geloof en goede doelen. De liefde, het samenzijn, stilstaan bij het voorgaande jaar en vooruitblikken op wat komen gaat. Veel mooie gedachten en misschien ook wensen. De tijd vliegt voorbij en veel mensen zijn druk in de decembermaand. Daarom nu een passend moment om stil te staan bij wensen. Wat wens je voor je medemens? De kerstwensboom is een initiatief van LOES (opvoedondersteuningssite) en de Aanpakkers uit de Noaberschapscampagne.

Wat houdt het in?
Wethouder Bert Tijhof legt uit: “Stel dat je een heel bijzondere wens kunt laten uitkomen? Wat zou je dan wensen? En voor wie? Ken jij een aanpakker die altijd klaarstaat voor een ander? Of het nu een grote of kleine wens is, elke wens is welkom!”

Aanpakker?
Een aanpakker neemt zelf initiatief en heeft geen 9-tot-5-mentaliteit. Een aanpakker staat graag voor iemand klaar en helpt een ander onder het motto ‘gewoon doen’. Een aanpakker is een metgezel; altijd behulpzaam, de ideale buurman of buurvrouw. Zonder Aanpakkers kunnen we niet.

LOES
LOES is er voor ouders en opvoeders om hen te helpen met vragen en informatie rondom opvoeden en opgroeien. Natuurlijk kan er ook iemand zijn in je omgeving die jou of je gezin hiermee het afgelopen jaar heeft geholpen. Wil je deze persoon hiervoor bedanken? Hang dan (digitaal) een wens in de boom!

Voor iedereen
Iedereen kan een wens in de fysieke of digitale boom hangen. Het enige wat belangrijk is om te weten, is dat er een goede reden voor de wens moet zijn én dat jouw wens voor een ander is. Natuurlijk kunnen we niet alle wensen laten uitkomen. De origineelste, mooiste, liefste wens proberen we waar mogelijk uit te laten komen.

Wensen van kinderen zijn ook van harte welkom!
In de kerstwensboom kunnen niet alleen volwassenen hun wens hangen, ook de wensen van kinderen zijn erg welkom. Heb je het afgelopen jaar hulp nodig gehad en is er iemand geweest die voor jou heeft klaargestaan? Dat kan bijvoorbeeld je juf of de trainer van de voetbal zijn, of een lieve tante. Gewoon iemand die naar jou luistert of je helpt. Dan kun je laten weten hoe fijn je dit vindt! Hang een wens voor deze persoon in de boom en misschien kunnen we deze wens in vervulling laten gaan.

Waar kan ik mijn wens inleveren?
De kerstwensboom staat vanaf dinsdag 8 december in de centrale hal van het gemeentehuis in Rijssen en de digitale wensboom staat op de website www.rijssen-holten.nl. Tot en met vrijdagmorgen 24 december kunnen de wensen hier worden ingehangen.

De kaarten voor de wensen kun je krijgen of ophalen bij:Zorg-/Loesloket gemeentehuis, Schild 1 in Rijssen en bij het
Kulturhus aan de Smidsbelt 6 in Holten
Digitaal vullen op website rijssen-holten.nl

Ga terug...