R.K.S.V. D1 eindelijk kampioen - Radio 350

R.K.S.V. D1 eindelijk kampioen

Geplaatst op: 09-12-2015 |

Twee weken geleden dacht R.K.S.V. D1 thuis kampioen te worden, maar dat feestje ging toen niet door. Thuis werd er verloren, toen moest er vorige week maar gewonnen worden bij Blauw Wit’66. Dit gebeurde, het werd maar liefst 1-11, maar in punten kon de nummer twee nog gelijk komen. Vandaar dat afgelopen zaterdag het team absoluut wou winnen om als enige in de 5e klasse 12 bovenaan te eindigen.

Vanaf het begin was R.K.S.V. de betere ploeg en kwam het snel tot scoren. De tegenstander uit Holten was een maatje te klein en de score werd uiteindelijk 6-0 voor de Rijssenaren. Er werden in 11 wedstrijden maar liefst 30 punten behaald, met een doelsaldo van 101 (!) doelpunten voor en slechts 9 doelpunten tegen. Grote klasse jongens en meiden!

Net als E1, die voor ons aan kampioen werden, kreeg het team patat en een snack. Ook werd er een rondje door Rijssen gemaakt met muziek, fakkels, rookbommen en wat drinken op de platte wagen. Na dit prachtige halfjaar gaat D1 het in de 4e klasse laten zien na de winterstop.

Ga terug...