Verwerping bij schietvereniging de Zaagmolen - Radio 350

Verwerping bij schietvereniging de Zaagmolen

Geplaatst op: 15-12-2015 |

Op zondagavond 27 december houdt de Dijkerhoekse schietvereniging “De Zaagmolen” weer haar jaarlijkse verwerping. Naast diverse attracties zoals kaartschieten, geluksbaan mand raden en rad van avontuur staat ook de verloting van het halve varken op het programma en de verloting van de aanwezigheidsprijs; een groot vleespakket aangeboden door “de Bonke”. Daarnaast worden ook wat kleinere prijzen verloot.

Daarnaast zal de Zaagmolen weer erwtensoep gaan verkopen. De soep wordt in ingevroren porties van 1 liter verkocht en kan dus zo de diepvries weer in.
Om te weten hoeveel soep we moeten maken kan deze soep vooraf worden besteld. In het weekend van 12-13 december is de schietvereniging een huis-aan-huis-aktie in Dijkerhoek en naaste omgeving gestart

De soep kost 3,50 euro per liter en kan tijdens de verwerping worden opgehaald. De soep kan ook thuis worden afgeleverd maar dan kost dat 5 euro per liter.
Tevens kunnen dan loten voor de grote verloting worden gekocht.De loten kosten 2 euro per stuk en drie voor 5 euro.

Degenen die belangstelling hebben voor de soep en/of verloting kunnen hun bestelling ook doorgeven via onze website www.dezaagmolen.nl, per e-mail info@dezaagmolen.nl of telefonisch: 06-236 642 43 (Gerrit Stevens)

De zaal van het Bonte Paard is op 27 december geopend vanaf 20.30 uur.

Ga terug...