Carbidschieten voor het goede doel in Enter - Radio 350

Carbidschieten voor het goede doel in Enter

Geplaatst op: 15-12-2015 |

Ook dit jaar vindt het jaarlijks terugkerende evenement 'Carbid schieten voor het goede doel' weer plaats. Net als het voorgaande jaar is de locatie op bedrijventerrein De Elsmoat, vlak voor de afslag bij de S15. Het evenement word georganiseerd door vriendengroep De Keet Enter, met ondersteuning van een aantal andere Enterse vriendengroepen. Het terrein zal open zijn vanaf 12.00.

We hopen op een droge en zonnige dag zodat we er met elkaar weer wat moois van kunnen maken. Eten en drinken zal te koop zijn, een DJ zal de muziek verzorgen. Dit jaar is er voor het eerst een grote loterij waar erg leuke prijzen te winnen zijn die gesponsord worden door diverse Enterse bedrijven. Het terrein is ten opzichte vorig jaar vergroot, en er is voldoende plek om iedereen op te vangen, ongeacht het weer. De organisatie hoopt dit jaar uiteraard op nog meer mensen, nog meer gezelligheid en zo met elkaar een prachtig bedrag op te halen.

Dit jaar zal de opbrengst naar 4 lokale doelen gaan. Stichting BOWIE en de Eric Braamhaar Foundation zullen een donatie krijgen, voor Het Reggedal en De Reggeboog zullen de vrienden een activiteit gaan organiseren. Deze activiteit zal in het teken staan om de bewoners een leuke dag te bezorgen en jong en oud samen te brengen.

De opbrengst zal volledig afhankelijk zijn van de opkomst en donaties, daarom zien we u graag op oudjaarsdag op bedrijventerrein de Elsmoat, en verget de knippe neet!

Ga terug...