Prijsuitreiking winnaars fotowedstrijd - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Prijsuitreiking winnaars fotowedstrijd

Geplaatst op: 18-12-2015 |

In juni hebben we een fotowedstrijd uitgezet. Inzenden kon tot 30 november 2015. Na de sluitingstermijn is een selectiecommissie aan de gang gegaan en heeft de winnaars gekozen, per categorie en algemeen.

Ruim 100 inzendingen
Tijdens de looptijd van de wedstrijd zijn ruim 100 foto’s ingezonden. Deze hebben wij ook gepubliceerd op onze Facebookpagina. De wedstrijd was ingedeeld in diverse categorieën: mensen en evenementen, sport, toerisme en recreatie, erfgoed en cultuur en natuur en milieu.

Prijsuitreiking
Op donderdag 17 december 2015 heeft wethouder Roland Cornelissen de prijzen uitgereikt aan de winnaars:
Thema mensen en evenementen: Erik Rottink
Thema sport: Jan Scheperman
Thema toerisme en recreatie: Arjan Baan
Thema erfgoed en cultuur: Erik van den Belt
Thema natuur en milieu/totaal: Martin Podt

Wethouder Cornelissen: “Er zijn heel veel mooie foto’s ingezonden, waardoor het voor de jury nog lastig was om een keuze te maken. In de ene categorie was er meer om een keuze uit te maken dan in de andere. Een van de belangrijkste beoordelingscriteria was dat de foto herkenbaar in onze gemeente gemaakt moest zijn. Dat is op al deze foto’s wel terug te vinden”.

Vervolg
Ook volgend jaar ontvangen we graag net zulke mooie foto’s als dit jaar. Om alle seizoenen, festiviteiten en activiteiten aan bod te kunnen laten komen, is de looptijd van de wedstrijd van 1 januari tot en met 31 december 2016. Wethouder Cornelissen: “Ik ben benieuwd wat we volgend jaar aan inzendingen kunnen verwachten. Ongetwijfeld weer prachtige beelden. Omdat de looptijd voor volgend jaar langer is, hoop ik ook dat meer mensen de kans zien mee te doen en er daarmee nog meer diversiteit aan inzendingen ontstaat.”

Ga terug...