Soul & Disco @ Herberg de Pol - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Soul & Disco @ Herberg de Pol

Geplaatst op: 29-12-2015 |

De feestzaal van Herberg de Pol staat zaterdag 23 januari geheel in het teken van Soul en Disco. Melodieuze nummers, ondersteund door vette beats in strakke vierkwartsmaten. De band Soulkey verhoogt de feestvreugde met live-muziek. En dat allemaal voor maar €5. De Soul & Disco-avond start om 21:00 uur.

De dj heeft zaterdag 23 januari maar één missie: Het publiek een onvergetelijke avond bezorgen op de dansvloer met Soul & Disco. Hij weet als geen ander wat er nodig is om de stemming erin te krijgen. De bezoekers krijgen geen kans om stil te staan, zeker niet als de dj hulp krijgt van Soulkey. Deze soulband zorgt er mede voor dat bezoekers een onvergetelijke avond hebben.

Boogie Wonderland van Earth, Wind & Fire, Le Freak van Chic, Proud Mary van Tina Turner en Daddy Cool van Boney M. Zomaar een greep uit het immense soul & disco-repertoire. De Soul & Disco muziek stroomt door de aderen van deze gepassioneerde dj. Er komen vele hits voorbij tijdens de Soul & Disco-avond in Herberg de Pol. Het zal voor de bezoekers een uitdaging zijn om een nummer uit die tijd te noemen, waar de dj nog nooit van heeft gehoord.

Cultuur Centrum Herberg de Pol organiseert naast vaste onderdelen als voorstellingen, optredens, Undercoversessies en Gastvrijheid met… ook evenementen waar een thema centraal staat. Dit najaar organiseerde Herberg de Pol zijn tweede New Wave-avond. Ook bijzondere sportevenementen, zoals de Ronde van Vlaanderen en de laatste MotoGP, staan centraal bij speciale bijeenkomsten.

De Soul & Disco-avond @ Herberg de Pol wordt gehouden op zaterdag 23 januari aanstaande. De avond start om 21:00 uur. De entree bedraagt €5. De kaartjes zijn te bestellen via http://www.herbergdepol.nl/tickets, of ter plekke aan de kassa bij Herberg de Pol.

Ga terug...