Feestje?! tijdens de verhalen van Tenx9 - Radio 350

Feestje?! tijdens de verhalen van Tenx9

Geplaatst op: 30-12-2015 |

Tenx9 tovert op dinsdagavond 12 januari café De Twee Schimmels in Rijssen weer om tot een verhalenclub. Tenx9 betekent 9 mensen die elk een echt en eigen verhaal vertellen binnen 1 thema én binnen tien minuten. Het thema van deze avond is ‘Wat een feest!?’

Tenx9 behoeft bijna geen introductie meer in Rijssen en omstreken. Met haar oorsprong in de Ierse folklore van het verhalen vertellen brengt Tenx9 mensen bij elkaar. Om te vertellen en om te luisteren. Een avond ouderwets verhalen vertellen binnen een vast thema. Tussen de verhalen door is er tijd voor koffie, een biertje en zelf bij- of napraten.

Wat ooit voorzichtig begon is inmiddels een groot succes. Bij iedere Tenx9 avond zijn er weer meer mensen aanwezig. In het publiek en op het podium. Luisteren? Het eerste verhaal begint om op dinsdagavond 12 januari in het nieuwe jaar, om 20.00 uur. Zelf een verhaal vertellen? Opgeven kan via Facebook of Twitter op @Tenx9Rijssen, per mail op tenx9rijssen@gmail.com of bij aan de bar bij café De Twee Schimmels.

Ga terug...