Geen angst bij de meeting van Transformed - Radio 350

Geen angst bij de meeting van Transformed

Geplaatst op: 30-12-2015 |

Transformed staat te popelen om het nieuwe jaar met een feestje te beginnen. Op zondagavond 10 januari a.s. staat Jan Pool op het podium om te spreken over Fear – laat je niet bang maken.

Transformed sloot het jaar af met de vraag wie Jezus nou eigenlijk is, zoon van God of zoon van een Timmerman. Jan Pool spreekt in het nieuwe jaar over een thema waar Jezus zelf vaak over sprak. Al vanaf de aankondiging van de geboorte van Jezus klinken de woorden: vrees niet, wees niet bang. Je kan voor veel dingen bang zijn. Reële gebeurtenissen, maar ook kan je je zorgen maken over zaken waar je niets aan kan veranderen. Jezus zegt daarover: geef het aan Mij en laat het dan los.

Jan Pool is een vaste spreker en vriend van Transformed. Hij is onder andere voorganger bij een gemeente in Haarlem en spreker bij diverse evenementen, waaronder de Vrij Zijn organisatie, waar hij samenwerkt met Martin Koornstra, Willem J. Ouweneel en Wilkin van der Kamp.

Natuurlijk is zoals bij elke meeting de Transformed Worship Band aanwezig op het podium. Voor en na de meeting is er de gelegenheid om bij te praten in het Transformed Café. De deuren van het café openen om 18.30 uur voor een gratis drankje (alcoholvrij). Om 19.20 uur begint de meeting. Meer informatie over de meeting, Transformed of de landelijke tak Heartbeat is te vinden op www.transformed.nl.

Ga terug...