Percentage deelname aanleg glasvezel buitengebied bijna gehaald - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 20:00 uur
Classic Rock
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Percentage deelname aanleg glasvezel buitengebied bijna gehaald

Geplaatst op: 22-01-2016 |

Medio november 2015 hebben alle inwoners van het buitengebied van Rijssen-Holten een brief ontvangen over aanleg van glasvezel in het buitengebied met de oproep zich aan te melden. En de behoefte is er, blijkt uit het vele aantal aanmeldingen.

Nog net niet
Elke dag kwamen er aanmeldingen binnen. Nu alle formulieren zijn verwerkt, blijkt dat 55% van de inwoners heeft aangegeven belangstelling te hebben in de aanleg van glasvezel.

Wethouder Roland Cornelissen: “Hiermee zijn we er dus nog net niet. Zoals we hebben aangegeven, kunnen we pas van start als minimaal 60% van de inwoners aangeeft mee te willen doen. Daarbij hebben we het dus over minimaal 600 adressen”.

Verlenging
Om de laatste 5% te halen, ontvangen alle inwoners binnenkort opnieuw een brief. Voor degenen die zich al hebben aangemeld een bevestiging en informatie over de stand van zaken. Voor de inwoners die nog niet hebben gereageerd of hebben aangegeven geen interesse te hebben, daardoor alsnog de kans dit wel te doen.

Aanmelden kan tot en met 28 februari 2016 via het aanmeldformulier dat bij de brief gevoegd is. Inwoners die deze informatie niet meer hebben, kunnen dit ook vinden op www.rijssen-holten.nl onder ‘Glasvezel in het buitengebied’.

Ga terug...