Boek Scheperspad weer open - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Vandaag Lokaal
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Boek Scheperspad weer open

Geplaatst op: 29-09-2006 |HOLTEN - Het boek over het Scheperspad in Holten is nog niet dicht. Beter gezegd: voormalig wethouder Jan Ligtenberg had het boek gesloten, maar huidig wethouder Wim Stegeman heeft het weer ópen gedaan. En daar is Ligtenberg op zijn zachtst gezegd ongelukkig mee.
Hij zei het niet, maar Ligtenberg liet deze week in de gemeenteraadsvergadering doorschemeren dat híj degene is die er voor heeft gezorgd dat het dossier Scheperspad in 2003 na meer dan dertig jaar gesloten kon worden. Het pad, dat door particulieren bij hun tuin was getrokken, ging toen weer open voor wandelaars. Dat gebeurde na stevige druk van de ‘Vrienden van het Hoolterpad’.
Ligtenberg bespeurde begin dit jaar al dat er wat gaande was. Een particulier wenste een omleiding van het pad. Zijn boodschap toen: ‘Het dossier zít dicht en blíjft dicht’. Tot zijn ontzetting moest hij echter van zijn opvolger Stegeman vernemen dat die het dossier weer geopend heeft. Noodgedwongen, zo verklaarde Stegeman, want hij kon de omleiding niet tegenhouden. Daaraan twijfelt overigens het raadslid Willy Veneklaas (GB), één van de vrienden van het Hoolterpad. Binnenkort slaat ook de raadscommissie Grondgebied het boek daarom weer open.

Ga terug...