Rocktoberfeest in Dijkerhoek - Radio 350
Nu op Radio 350
10:00 - 12:00 uur
350 RegioRuil
Playing
Straks
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Rocktoberfeest in Dijkerhoek

Geplaatst op: 04-10-2006 |

Zaterdag 28 en zondag 29 oktober wordt in Dijkerhoek de eerste editie van het Rocktoberfest gehouden. Een grote feesttent bij Partycentrum Het Bonte Paard is het decor van een muzikaal weekend met voor elk wat wils. De organisatie is in handen van de Haffafaclub en Het Bonte Paard.

De ‘rock’ in Rocktoberfest is vooral te horen op de zaterdagavond. De in de regio bekende band The Heinoos zal deze avond proberen het dak van de tent te laten knallen. The Heinoos, met in de gelederen oud Normaal-gitarist Jan Kolkman, spelen op geheel eigen wijze nummers uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Nena, Abba, Hazes, Status Quo, Beatles, Beach Boys, De Dijk, allemaal komen ze voorbij. Stuk voor stuk voorzien van een typisch pittig Heinoos-sausje. Tussen de sets van The Heinoos draait feest-DJ Jeronimo uit Bathmen zijn platen. De avond begint om 21.00 uur.

Op zondagmiddag gaat het er muzikaal gezien iets rustiger maar zeker niet minder gezellig aan toe. Mannenkoor De Hoolter Korhanen staat deze middag op het podium. Deze zanglustige mannen uit Holten hebben de laatste jaren op diverse podia gestaan en weten de sfeer er goed in te krijgen. Ook het Agrarisch Duo speelt deze middag in de tent. Met hun uiteenlopende repertoire van feestmuziek en Nederlandstalig tot rock ’n roll komt de stemming er altijd goed in. De organisatie is nog in onderhandeling met een ‘special act’. De entree van de zondagmiddag is gratis.


Ga terug...