Transformed: 8 oktober “Wie weerspiegel jij?” - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Vandaag Lokaal
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Transformed: 8 oktober “Wie weerspiegel jij?”

Geplaatst op: 04-10-2006 |

Rijssen e.o. – Op zondag 8 oktober 2006 houdt de christelijke interkerkelijke jongerenbeweging Transformed weer haar maandelijkse meeting! Deze keer draagt het thema de naam “Wie weerspiegel jij?” Alles heeft invloed op jou leven. “Waar je mee omgaat, daar wordt je mee besmet”, zegt een Nederlands spreekwoord. Op wie wil jij lijken? Wie wil jij weerspiegelen? Als God zegt dat wij beelddragers van Hem zijn, hoe werkt dat dan? Gaat dat met vallen en opstaan of kan het ook echt anders? Deze avond krijg je transformerende informatie. De spreker is Jaap de Schipper uit Hellevoetsluis, hij zal het hebben over een kracht die je leven werkelijk van binnenuit verandert. Naast De Schipper is er een film en natuurlijk zal de praiseband van Transformed niet ontbreken!

Transformed wat is opgezet vóór jongeren, dóór jongeren heeft als missie de blijde boodschap van Jezus Christus uit te dragen in een eigentijds en laagdrempelig programma. Gelovig of niet gelovig; iedereen is welkom! De avonden worden maandelijks gehouden in de theaterzaal van het Parkgebouw, Oosterhofweg 49 in Rijssen. De doelgroep is gericht op jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd vanaf 16 jaar. Er is geen eindleeftijd. 8 oktober gaan de deuren weer vanaf 19.00 uur open. Het programma zelf begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Er is wel collecte. Voor verdere informatie, zie: www.transformed.nl.

Ga terug...