Da Costa niet in jongerenraad - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Da Costa niet in jongerenraad

Geplaatst op: 23-10-2006 |

RIJSSEN - Kritisch was Ewart Bosma over de jongerenraad Rijssen-Holten al in de commissie Algemene Bestuurlijke Zaken en Middelen. Hij had het toen over 'Een projectje voor de jeugd'.


Gisteravond in de raadscommissie Maatschappelijke Dienstverlening vroeg hij zich opnieuw af hoe representatief de jongerenraad eigenlijk is. Behalve een uiteenzetting over de acties van de jongerenraad en hoe het prinicipe werkt (jongeren hebben zitting op persoonlijke titel, in principe a-politiek en vertegenwoordigen jongeren) wilde wethouder Hans ter Keurst nog wel wat anders kwijt over de jongerenraad. 'Er zijn nog een paar stoelen vrij en één denominatie is niet vertegenwoordigd in de jongerenraad. Ik zou zeggen, wees welkom', liet hij fijntjes aan Bosma weten. Die wist ervan dat de jongeren van de SGP (Da Costa) zich uit de jongerenraad hebben teruggetrokken, wegens studiebezigheden. 'Dat is kwalijk en daar hebben we ze ook op aan gesproken. Er wordt aan gewerkt', sputterde Bosma. Echt serieus werd zijn vraag daarna echter niet meer genomen.


Ga terug...