Twentse humor in Parkgebouw - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assuranti├źn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Twentse humor in Parkgebouw

Geplaatst op: 07-12-2004 |

Zaterdag 18 December in Rijssen

Twente plat:Twentse humor in Parkgebouw

Precies een jaar geleden waren ze voor het eerst in Rijssen en op veler verzoek komen ze weer terug in het Parkgebouw : Twente Plat, het schitterende Twentse humorgezelschap, dat voor bomvolle zalen een daverende voorstelling brengt, waar het publiek onbedaarlijk kan lachen om alle grappen en grollen, die deze groep voor zijn bezoekers in petto heeft. Want de voorstelling van Twente Plat in het Parkgebouw van het afgelopen seizoen werd een formidabel succes en vandaar, dat het gezelschap op Zaterdag 18 December terug is in Rijssen, om er haar gloednieuwe programma te presenteren, waarmee het gezelschap momenteel overal volle zalen trekt.

Want de humor van Twente Plat is populair bij een groot publiek. Als een soort van " dialect-theater van de lach" brengt Twente Plat een avondvullende voorstelling met knotsgekke humor, waarbij het publiek weer eens echt ouderwets lekker kan lachen. Schitterende conferences, knotsgekke sketschen en aanstekelijke liedjes vormen de ingredienten, waaruit Twente Plat zijn humormenu samensteld.
Met uiteraard die knotsgekke en nog jonge komiek Erwin Kwant, die vorig seizoen ieders hart gestolen heeft mijn schitterende creaties als "Superman" en "Soldaat Eerste Klas". Voor dit nieuwe programma heeft hij weer enkele verrassende nieuwe typetjes in petto. Uit Haaksbergen komt Karel van de Kate, de kleine, gortdroge verteller, die ook als weerman van Radio Oost grote bekendheid geniet. Hendurk en Geessie is het duo, dat Twente Plat 27 jaar geleden oprichtte. Dit ijzersterke duo heeft een schitterende eigen stijl en weet ook elk seizoen te verrassen met bijzondere en nog nooit eerder vertoonde sketchen. Het duo Mans en Mina completeerd het Twente Plat anno 2004 en met elkaar staat dit gezelschap garant voor een daverende humor- avond uit. Een oergezellige en onvergetelijke happening, die niemand mag missen.

De voorstelling van Twente Plat in Rijssen staat gepland op Zaterdag 18 December. De entreeprijs is E 12.- per persoon en de kaarten zijn, zolang de voorraad strekt, in voorverkoop verkrijgbaar bij de VVV in Rijssen, Oranjestraat 131, tel.0548 520011.
Telefonisch reserveren kan ook : bel dan met DE RESERVEERLIJN onder telefoon 074 3841718.
Haast U met de aankoop van Uw kaarten, want de belangstelling is groot!!


Ga terug...