David de Vos bij Transformed - Radio 350

David de Vos bij Transformed

Geplaatst op: 02-01-2017 |

Transformed, de christelijke jongerenbeweging Twente staat weer klaar om het nieuwe jaar af te trappen met een Meeting, as. zondag 8 januari op de Kroeze Danne.

Het thema van deze meeting is: “Beyond – als het onzichtbare werkelijkheid wordt’. We leven in een wereld waarin we ons richten op wat zichtbaar is, maar is het dan ook zo dat alles wat je niet ziet, er dan ook meteen niet is? Of is het mogelijk om aan het zichtbare voorbij te gaan en een nieuwe werkelijkheid te zien. Davidd de Vos van zendingsorganisatie Go and Tell zal hier over spreken. David is een spreker die de hele wereld over reist en mensen het goede nieuws verkondigt.

Op het podium staan naast David de Vos, ook Heartbeat Worship, de huisband van Transformed. Ook is er voor en na de meeting de mogelijkheid om bij te praten in het www.facebook.com/transformedtwente.
De meeting wordt georganiseerd op de Kroeze Danne, Kappelhofsweg 14 in Ambt Delden.  De deuren van het Transformed Café gaan open om 18.45 uur. De meeting begint om 19.20 uur.

Ga terug...