PCOB Rijssen biedt senioren tablet-cursus - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

PCOB Rijssen biedt senioren tablet-cursus

Geplaatst op: 09-01-2017 |

De PCOB is een landelijke organisatie, die opkomt voor belangen van ouderen in de breedste zin van het woord. Mensen vanaf 50 jaar maken door hun lidmaatschap op allerlei manieren gebruik van kortingen en voordeel. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de eigen Belastingservice - hulp bij het invullen van de aangifteformulieren - korting op de zorgverzekering en een speciaal tarief voor de verplichte medische keuring voor het rijbewijs. “We organiseren informatieve middagen over: ‘Langer thuis wonen’- veiligheid in en om huis - en maken deel uit van de Adviesraad Sociaal Domein’, zegt Jannie Wessels. “Daarnaast staat ontmoeting, gezelligheid en samen dingen ondernemen hoog in ons vaandel. In januari 2017 gaan we ‘Samen uit eten’ bij ’t Witte Hoes, hebben we een bijeenkomst in de Wellehof met een presentatie over het leven van Koningin Wilhelmina, gaan we op bezoek bij het Rijssens Museum voor een presentatie: In en Om Het Schild. En aan die lijst van activiteiten wordt nu een educatieve activiteit toegevoegd. Om ook onze leden computervaardig te maken: Tabletcursussen!’

Op dinsdag 24 januari organiseert PCOB Rijssen een introductie/ kennismakingsmiddag in ’n Kuierhook van de Wellehof. Aanvang: 14.00 uur, Ingang: Welleweg!
Belangstellenden, leden en niet-leden, bewoners van de Wellehof: iedereen is deze middag van harte welkom. Men kan daar zien en ervaren, hoe een Tablet werkt en de wereld binnen handbereik brengt.

Een week later, op dinsdagmiddag 31 januari, wordt op diezelfde plek gestart met de cursus.
Deze Tablet-computer-cursus bestaat uit 6 lessen, kosten € 40,00 voor PCOB-leden, € 60,00 voor niet-leden. Met daarnaast een kleine bijdrage voor lesmateriaal. Aanmelden hiervoor kan op de introductiemiddag of via de hieronder genoemde personen.

Meer informatie is te vinden op de website: www.pcob.nl/activiteiten/afdeling/rijssen

Of bij Jannie Wessels, weskids@gmail.com, 0548-543898 of Gerrit Kolhoop, g.a.kolhoop@solcon.nl, 0548-513768

Ga terug...