Gratis naar het theater in Rijssen - Radio 350

Gratis naar het theater in Rijssen

Geplaatst op: 12-01-2017 |

Een gratis kindervoorstelling, een muziekvoorstelling voor een tientje, een rondleiding door het gebouw, uitverkochte Dutch Eagles én een heerlijke afterparty: dat zijn de ingrediënten van het Nationaal Theaterweekend in het Parkgebouw Rijssen.

Landelijk is het BankGiro Loterij Theaterweekend in het leven geroepen en het Parkgebouw doet mee. Op vrijdag 20 januari om 20.00 uur kunt u voor slechts € 10,- p.p. genieten van een gloednieuwe muzikale sensatie: The Junction. Een briljante jonge a cappella vocal group. Met veel passie brengen de vijf zangers en zangeressen een divers repertoire aan nummers, variërend van popnummers tot klassieke jazz en eigen composities.

Zaterdagmiddag 21 januari kunt u in het Parkgebouw eens een kijkje achter de schermen nemen tijdens een gratis rondleiding, waarbij u verrassende verhalen hoort, en de bijzondere plekjes ziet. (Opgave verplicht via info@parkgebouw.nl.)

Verder kunt u om 16.00 uur samen met uw (klein)kind genieten van een gratis kindervoorstelling: Kodo, het geheim van de Samuari, van Ida van Dril. Kodo woont aan de rand van het geheimzinnige woud. Hij speelt met zijn vriend Vos en leert vechten met ninja's. Een verhaal waarin eeuwenoude thema's als angst en moed zijn verpakt. (Let op: reserveren is een vereiste i.v.m. beperkte beschikbaarheid.)

De avond is gereserveerd voor The Dutch Eagles. Deze voorstelling is al uitverkocht, maar wilt u toch lekker komen borrelen, komt u dan naar de – tevens gratis toegankelijke – afterparty in ons café, waar de (deels) Rijssense band Sundown het Theaterweekend gezellig zal afsluiten.

Tickets voor beide voorstellingen (ook voor de gratis voorstelling) kunnen geboekt worden via www.parkgebouw.nl of aan de balie van het Parkgebouw (op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur).

Ga terug...