Open Huis bij Reggesteyn - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Open Huis bij Reggesteyn

Geplaatst op: 16-01-2017 |

CSG Reggesteyn houdt in januari en februari op alle vestigingen Open Huis. Er is dan van alles te zien en te doen. “We willen leerlingen en ouders een goed beeld geven van wat Reggesteyn allemaal te bieden heeft”, aldus Sam Terpstra, voorzitter van het college van bestuur van Reggesteyn. “Uiteraard het reguliere onderwijsaanbod, maar Reggesteyn heeft ook veel te bieden als het gaat om extra keuzevakken of begeleiding. Maatwerk dus, voor elke leerling en op elk niveau”. Het eerste Open Huis vindt plaats aan de vestiging Noetselerbergweg op woensdag 18 januari. Een week later, op woensdag 25 januari is er Open Huis aan de locatie Willem de Clercqstraat. Daarna is de locatie Rijssen aan de beurt op woensdag 1 februari.

Bij Reggesteyn is veel mogelijk. Van brugklas tot eindexamen geldt: prima persoonlijke begeleiding zodat je goed voorbereid wordt op de toekomst. De nadruk ligt op maatwerk, voor elke leerling en op elk niveau. Met alle ruimte voor het maken van eigen keuzes. Tijdens het Open Huis staan docenten en leerlingen klaar om bezoekers op alle fronten een goed beeld te geven van Reggesteyn. Docenten kunnen vragen beantwoorden over de vakken en inhoudelijke onderwerpen, leerlingen over hun persoonlijke ervaringen. Er is een breed en gevarieerd aanbod samengesteld om een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden die er binnen Reggesteyn zijn.

Sfeer is zeer belangrijk!
Reggesteyn wil tijdens het Open Huis niet alleen een goed beeld geven van het onderwijs en alle mogelijkheden, maar vooral ook welke mensen er werken en hoe de sfeer is op school. “Dat laatste vinden we erg belangrijk”, zegt Sam Terpstra. “De wijze waarop we met elkaar omgaan vinden we zowel binnen als buiten onze school van groot belang. Reggesteyn is een christelijke scholengemeenschap waarbij respect en veiligheid voorop staan. We hebben veel aandacht voor waarden als eerlijkheid, openheid, vertrouwen en saamhorigheid. We organiseren allerlei activiteiten voor en met elkaar. Iedereen hoort erbij en samen bereik je meer. Reggesteyn verbindt.

Maatschappelijk verbonden
Reggesteyn is als school maatschappelijk erg verbonden met de regio. Door het organiseren van diverse activiteiten bereiden we leerlingen voor op een toekomst in de maatschappij. Dat is onze kracht. We werken samen met het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen om dit te realiseren. Leerlingen kunnen hier niet alleen hun talenten ontdekken, maar ook bewuster een keuze maken die goed aansluit op de arbeidsmarkt van de toekomst. Daarmee benutten we de kansen om iedereen te laten meedoen op de plek waar dat het meeste rendement en voldoening oplevert.

Ga terug...