Ster erkenning voor Balletstudio Jennifer Willems - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Ster erkenning voor Balletstudio Jennifer Willems

Geplaatst op: 24-01-2017 |

Super trots zijn Juf Jennifer en haar leerlingen. Ook dit jaar hebben ze van de NBDO een ster erkenning gekregen. Deze ster word maar toe gekend aan een paar Balletscholen in Nederland. In het Oosten van het land zijn ze zelfs de enige balletschool die deze erkenning heeft gekregen.

De NBDO is de Nederlandse belangenvereniging van dansondernemingen en geeft een balletschool niet zo maar zo'n erkenning. Een balletschool moet aan vele eisen voldoen. Zo moeten de docenten en leiding een HBO docentdans diploma hebben. Alleen op een HBO dansopleiding word er naast danstechniek ook onderwezen in bv anatomie, dansgeschiedenis, ontwikkelingspsychologie, methodiek en didactiek. Natuurlijk word deze erkenning gevierd op de balletschool.

Balletstudio Jennifer Willems bestaat inmiddels al ruim 10 jaar in Rijssen en geeft ook lessen in Borne, waar de school eerder bekend stond onder de naam Balletschool Dorothee Diepeveen. Jennifer geeft dit jaar 25 jaar les en vind het fijn om deze erkenning gekregen te hebben in dit jubileum jaar.

Om iedereen de kans te geven om kennis te maken met een van de lessen van balletstudio Jennifer Willems is er een speciale actie in de maand februari: Voor slechts € 15,00 kan je in de maand februari een les vrijblijvend een maand uitproberen. Het rooster staat vol met danslessen (kleuterballet, klassiek ballet, jazz dance, moderne dans) maar ook keep fit, yoga fit en dance fit.

In februari word er zowel in Rijssen als in Borne een korte cursus Musical Dance gegeven. Deze cursus is voor kinderen vanaf 7 jaar en word op dinsdag in Borne en op donderdag in Rijssen gegeven. Ook voor deze cursus geld dat je de cursus de hele maand februari kan volgen voor slechts € 15,00. In deze lessen leren de kinderen dansen uit musicals en de coolste moves uit clips. Tijdens de laatste les word er dan een presentatie gegeven aan ouders en belangstellende.

Er staat nog meer op de planning van de balletstudio: In maart wil Jennifer van start gaan met peuter dans lessen. Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar die samen met mama, papa, oma, opa of oppas willen dansen.Ook dit zal weer gaan om een korte cursus van 6 lessen. Voor opgaven voor deze of een van onze andere lessen kunt u contact opnemen met de balletschool via balletstudiojenniferwillems@hotmail.com of 0642665863.

Ga terug...