Rolstoelen cadeau voor dagvoorzieningen Carintreggeland - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Rolstoelen cadeau voor dagvoorzieningen Carintreggeland

Geplaatst op: 29-01-2017 |

Uit handen van zorgmiddelenleverancier Harting-Bank kregen de medewerkers van Carintreggeland op woensdag 25 januari vijf rolstoelen overhandigd. De rolstoelen worden ingezet ten behoeve van de bezoekers van de dagvoorziening op verschillende locaties.

De dagvoorzieningen van Carintreggeland worden bezocht door mensen die nog thuis wonen, maar wat hulp kunnen gebruiken in hun dagstructuur en het aangaan van sociale contacten. Naast groepsactiviteiten en tijd voor beweging en geheugentraining is er tijd voor gezelligheid en persoonlijke aandacht. Door het bezoek aan de dagvoorziening op één of meer dagen per week kunnen de deelnemers over het algemeen langer thuis blijven wonen.

Om met de deelnemers van de dagvoorziening naar buiten te kunnen en leuke uitstapjes te ondernemen is het noodzakelijk dat de locaties beschikken over rolstoelen. Bijvoorbeeld om samen met de deelnemers boodschappen te doen, te gaan wandelen in de omgeving, maar ook voor dagtripjes.

Harting-Bank levert en onderhoudt zorgulpmiddelen voor Carintreggeland. De medewerkers van de dagvoorziening zijn erg blij met deze gulle gift van Harting-Bank.

Ga terug...