Creatieve doe-middagen in het Kulturhus te Holten - Radio 350

Creatieve doe-middagen in het Kulturhus te Holten

Geplaatst op: 29-01-2017 |

Bij ViaVie Welzijn kan men om de 14 dagen lekker creatief aan de slag in het Kulturhus te Holten. De creatieve middagen staan onder leiding van 3 vrijwilligers die elke keer weer een leuk, creatief en betaalbaar programma in elkaar weten te zetten. Maar naast de creativiteit, is de gezelligheid onderling met het kopje koffie minstens net zo gezellig. Ontspannen bezig zijn in een gezellige sfeer, dat is waar de middagen om draaien.

Vrijdag 10 februari staat de tweede middag van het nieuwe jaar gepland. Op het programma staat het bewerken van oude laarsen met Pretex. Dit is in 1 middag niet af te krijgen, dus op vrijdag 24 februari gaan we de dames daar weer verder mee. Voor deze middag is al het materiaal aanwezig, en hoeven deelnemers zelf niks mee te nemen.

In verband met materialen graag opgeven op uiterlijk dinsdag 7 februari. Een voorbeeld van de Pretx Laars is te vinden op de website van ViaVie Welzijn: www.viaviewelzijn.nl.

De middag is van 13.30 tot ongeveer 15.30 en de kosten bedragen € 2,50 per middag, exclusief materiaal en koffie. Voor meer informatie en/of opgave, neem contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl.

Ga terug...