Lotingsavond Triathlon Holten in Triathlongebouw - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Lotingsavond Triathlon Holten in Triathlongebouw

Geplaatst op: 02-02-2017 |

Deelnemers die zich in hebben geschreven voor de achtste afstand van de Triathlon in Holten horen vrijdagavond 3 februari of ze ingeloot zijn of niet. Stichting Triathlon Holten nodigt iedereen vanaf 19.00 uur uit in het Triathlongebouw aan de Gaardenstraat 29 in Holten. De bekendmaking en het uitdelen van de lotingslijsten vindt plaats rond 20.00 uur. Net als elk jaar is er een sportmarkt aanwezig waarbij diverse ondernemers leuke aanbiedingen presenteren en vrijblijvend advies geven op het gebied van sport en bewegen.

Nieuw: stel je eigen clinicpakket samen!
Ieder jaar is er veel belangstelling voor de triathlonclinics. Daarom slaan Triathlon Team Holten, Atletiek Vereniging Holten, Wieler Vereniging Holten, Zwem- en Polo Club Twenhaarsveld en Triathlon Holten dit jaar de handen ineen en bieden meerdere clinicpakketten aan. Het mooie hiervan: als deelnemer stel je zelf je eigen pakket samen!  Speciaal voor de jeugd vanaf 9 jaar, wordt een eigen clinic georganiseerd. Deelnemers kunnen zich ter plaatse inschrijven voor de Triathlon clincis. Inschrijven kan ook online nadat de loting bekend is gemaakt via www.triathlonholten.nl.
 
De 33e editie van de Triathlon Holten vindt dit jaar plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli. Inschrijven voor de Olympic Distance, de Viverarun 5 en 10 km en Rabo-Kidstriathlon is nog steeds mogelijk. Ga naar www.triathlonholten.nl voor alle informatie.

Ga terug...