De Roefeldag komt er weer aan! - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

De Roefeldag komt er weer aan!

Geplaatst op: 06-02-2017 |

Op woensdag 19 april 2017 staat de jaarlijkse Roefeldag weer gepland. Met een deelname van ruim 200 kinderen en 50 bedrijven was de Roefeldag van afgelopen jaar een groot succes. Het Roefelcomité is weer enthousiast bezig met alle voorbereidingen, zodat ook de Roefeldag 2017 weer een groot succes wordt!

Al enkele jaren organiseert ViaVie Welzijn de Roefeldag in Holten, een middag waarop de jeugd de kans krijgt om eens een kijkje te nemen achter de schermen van het bedrijfsleven. Voor de kinderen van de bovenbouw is dit een leuke kans om iets meer te weten te komen over de grote-mensen-wereld en hun eventuele interesse voor hun latere beroepskeuze. Bedrijven die al eerder hebben meegedaan weten hoeveel plezier ze de kinderen hiermee doen.
De roefelgroepjes bestaan uit vier tot zes kinderen, elk groepje heeft minimaal 1 begeleider. De meeste bedrijven ontvangen 2 groepjes; het eerste groepje om 15.00 uur en het tweede groepje om 16.00 uur. De bedrijven en organisaties hebben zeer uiteenlopende programma’s. De één verzorgt een rondleiding en de ander zet de kinderen aan het werk. Alles om een goede indruk te krijgen van het wel en wee van de organisatie.

Kinderen kunnen zich weer aanmelden voor deze leerzame en gezellige dag. Dat kan door het aanmeldingsformulier in te vullen op de website van ViaVie Welzijn www.viaviewelzijn.nl. Het formulier is te vinden op de website onder jeugd- en jongeren en dan de Roefeldag. Zijn er vragen over de Roefeldag en het aanmelden? Dan kan er contact opgenomen worden via roefeldagholten@outlook.com.
Ook bedrijven die geïnteresseerd zijn in medewerking kunnen zich melden bij het Roefelcomité. Dit kan via een ander adres: roefeldagbedrijven@outlook.com.

Aanmelden voor de Roefeldag kan nog tot uiterlijk vrijdag 24 februari. De eigen bijdrage voor de deelnemers is € 1,-, wat voldaan kan worden op de dag zelf.
Meer informatie over de Roefeldag? Neem dan een kijkje op de website van ViaVie Welzijn, of neem contact op door een mail te sturen naar het Roefelcomité via eerder genoemd mailadres.

Ga terug...