Stagebedrijf geeft leerling meteen vast contract - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Stagebedrijf geeft leerling meteen vast contract

Geplaatst op: 07-02-2017 |

Leerling Marjolein Wind van het Praktijkonderwijs van CSG Reggesteyn Rijssen heeft een vast contract gekregen van haar stagebedrijf Rob Loomans supermarkt in Hellendoorn. Het stagebedrijf is dermate tevreden over de inzet en de kwaliteit van de leerlinge dat zij haar meteen een vast contract hebben aangeboden.

De AH-supermarkt Rob Loomans staat bekend om noaberschap. Deze filosofie sluit nauw aan bij die van Reggesteyn, die onder andere staat voor verbinden en verdiepen. Het praktijkonderwijs van Reggesteyn heeft een sterke focus op uitstroom naar werk en staat ook bekend om de goede resultaten hierin. “We onderhouden een zeer nauwe samenwerking met onze stagebedrijven”, aldus Gerlof Puppels, unitleider van Reggesteyn. “Bij het praktijkonderwijs is de doelstelling uitstroom naar werk. Wij hebben hierin een hoog slagingspercentage. Daar werken de stagebegeleiders hard aan, en daar zijn we best trots op. Een optimale samenwerking tussen de bedrijven, leerlingen en school is hierin van groot belang. Dat er dan zelfs een vast contract uit voort komt, is natuurlijk een mooi resultaat!”, aldus de unitleider.

Naast de samenwerking met stagebedrijven legt Reggesteyn op school sterk de nadruk op maatschappelijke aspecten. Het is van groot belang dat leerlingen een zelfstandige plek in de maatschappij verwerven. Hierin biedt Reggesteyn leerlingen onderwijs op maat, en wordt per leerling gekeken waar behoefte aan is.

Ga terug...