CMV nv4 Mintonette pakt volle winst - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

CMV nv4 Mintonette pakt volle winst

Geplaatst op: 12-02-2017 |

De zaterdagochtend was weer gereserveerd voor de CMV teams en de competitieronden vonden deze keer plaats in Vriezenveen. Alle Mintonette Cool Moves Volley teams uit Holten waren daar aanwezig en alle meisjes teams mochten meteen de eerste ronde, heel vroeg, beginnen. Het CMV 4 team was uiterst ontspannen en begon eigenlijk zonder verwachtingen aan de wedstrijden, dit zorgde ervoor dat de meiden uit Holten continue met het volleyballen bezig waren en dat er geen onvertogen woord of blik viel.

Vrivo N4, team 2 was de eerste tegenstander. Het is duidelijk dat Mintonette een half jaar verder is deze ronde. Het toetsen en vangen zit er goed in, de tweede fase van opspelen en bovenhands over het net spelen ging bij aanvang nog een beetje moeizaam. Helaas was het thuisspelende team net begonnen op dit niveau en dat betekende dat Mintonette vrij gemakkelijk haar eigen spel kon spelen. Tijdens deze wedstrijd begon het zelfvertrouwen bij het spelen van de derde bal te groeien want iedereen bij Mintonette probeerde de bovenhandse bal te spelen en dat ging ze allemaal steeds beter af. De Holtense meiden wonnen de drie sets van deze wedstrijd.

Tussen de twee wedstrijden door zat er deze keer een ronde wachten. Vaak werkt dit negatief op de concentratie van de jonge meiden. Complimenten aan Vrivo waar een beker ranja er voor zorgde dat de meiden even rustig gingen zitten eten en drinken; ook dank voor het leveren van scheidsrechters want dit maakt coachen van je eigen team een stuk rustiger.

Vervolgens moest er worden gespeeld tegen het eerste team van de organiserende vereniging, Vrivo N4, team 1. Het ging inderdaad een tandje moeilijker want de tegenstander pakte meer ballen en was ook beter in staat om de derde bal moeilijk terug te spelen. De service van dit team was echter niet stabiel en men verloor daar onnodige punten. De Mintonette meiden hadden door de eerste wedstrijd vertrouwen gekregen in het spelen van de derde bovenhandse-bal en pasten dit nu toe en bouwden dit zelfs uit met één bijna gelukte smash! Holten bleef lekker samenspelen en deze stabiliteit zorgde voor een constante stroom van punten die uiteindelijk er voor zorgde dat ook hier alle drie de sets mee naar huis gingen.

Een lekkere volleybalochtend voor de meisjes van Mintonette CMV niveau 4 die alle punten mee naar huis namen en waar de stabiliteit de belangrijkste winst was. Wil je ook mee doen met dit leuke spelletje? De CMV meiden trainen elke dinsdag om vier uur in de sporthal, je mag gewoon een paar keer mee doen!

Ga terug...