Triathlon Team Holten naar Abu Dhabi - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Triathlon Team Holten naar Abu Dhabi

Geplaatst op: 12-02-2017 |

Zes leden van de Holtense triatlonvereniging Triathlon Team Holten reizen in de laatste week van februari af naar Abu Dhabi. Daar nemen zij op 3 en 4 maart deel aan de age group-wedstrijd van de ITU world series.

“Het wordt onze eerste internationale wedstrijd”, vertelt Jelte Jansen, een van de deelnemers. “We hopen natuurlijk een mooie tijd neer te zetten, maar gaan er vooral naartoe voor ons plezier en de teambuilding.” Jelte zal samen met de Holtenaren Yannick Mijsters, Koen Onderwater en Nick Zweers deelnemen aan de sprintafstand. Dylan Spenkelink en Niels van Coeverden zullen zich meten met andere internationale deelnemers op de olympische afstand.

Met een verwachte temperatuur van rond de 28 graden, reizen de triatleten al eerder af om vast te wennen aan de weersomstandigheden. Al maanden wordt hard getraind ter voorbereiding op de wedstrijd op Yas Island. Met een parcours dat onder andere over het beroemde Formule 1 circuit en langs Ferrari World loopt, trekt deze world series-wedstrijd veel deelnemers. Jaarlijks worden de World Triathlon Series georganiseerd door de International Triathlon Union (ITU). De snelste internationale triatleten, waaronder de Nederlandse Rachel Klamer, maken hun opwachting aan de start van deze reeks wedstrijden.

Meer informatie
Wilt u deze Holtense triatleten volgen op hun reis? Ga dan naar www.facebook.com/triteamholten.

Ga terug...