Sponsor- en vriendenavond Shantykoor - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Sponsor- en vriendenavond Shantykoor

Geplaatst op: 16-02-2017 |

Het Shantykoor Riessen organiseert op vrijdag 3 maart 2017 een muzikale avond voor sponsoren en vrienden van het koor. In Herberg De Pot in Markelo start het programma om 20.30 uur.

Naast het Shantykoor, zal ook de Rijssense band Handy Joe & de Boogiekearls optreden. Tevens wordt op 3 maart de uitslag van de grote verloting, die het koor onlangs met behulp van sponsoren hield, bekend gemaakt.

Voorzitter Herman Grooten: "Met deze avond willen we onze sponsoren en iedereen die zich betrokken voelt bij ons koor bedanken voor hun steun. Het ingezamelde geld wordt o.a. gebruikt voor nieuwe kleding en verdere professionalisering van onze techniek".

De entree is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via info@shantykoorriessen.nl

Het Shantykoor Riessen werd in 2013 opgericht en telt ruim 50 enthousiaste leden, waarvan zes muzikanten. De algemene leiding is in handen van dirigente Nanette Eijkenaar-Rozendom. De groep verzorgt regelmatig optredens bij o.a. verzorgingstehuizen, jubileumfeesten, festivals, zomerfeesten en andere speciale gelegenheden. Voor elk optreden wordt een speciaal programma samengesteld. Plezier in het zingen en muziek maken staat voorop. Het credo van het shantykoor Riessen is dan ook niet voor niets: "Wie doot ut vuur de wille!"

Ga terug...