Concerttour Christian Verwoerd: wees erbij! - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Concerttour Christian Verwoerd: wees erbij!

Geplaatst op: 16-02-2017 |

Op 9 maart treedt gospelsinger-songwriter Christian Verwoerd op in het Parkgebouw in Rijssen. Dit optreden is onderdeel van een concerttour die hij in maart samen met Red een Kind organiseert.

Christian laat niet alleen een reeks oude nummers horen, ook zal hij een aantal nieuwe songs met het publiek delen. Gratis kaarten voor het concert zijn te bestellen via www.truetickets.nl.

Op dit moment is Christian bezig met het schrijven van een nieuw album. In de zomer starten hiervoor de opnames. In zijn nummers zingt hij over de komst van Gods koninkrijk. Christian: “Ik geloof dat we uitdragers van dat koninkrijk op aarde zijn, nu al. We kunnen Gods boodschap van vrede en recht laten zien aan de mensen om ons heen.” Een van de nieuwe songs die Christian zal laten horen, ‘Mooie dromen’, heeft hij geschreven als ambassadeur van Red een Kind (www.redeenkind.nl). Ook in dat lied klinkt zijn wens door om kwetsbare mensen te helpen en hen Gods liefde te laten zien.

Blijf op de hoogte van de concerttour en de het nieuwe album via www.christianverwoerd.nl. Hier kun je ook kaarten bestellen voor zijn gratis concert in het Parkgebouw.

Ga terug...