V.V. Holten klopt concurrent Lettele - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

V.V. Holten klopt concurrent Lettele

Geplaatst op: 22-02-2017 |

Het eerste elftal van V.V. Holten heeft afgelopen zondag een uitstekende overwinning behaald op directe concurrent Lettele. Op Sportpark De Spil eindigde de wedstrijd in 1-3.

De beginfase was van beide kanten zeer rommelig. Veel balverlies en verkeerde keuzes zorgen ervoor dat de rood-zwarten geen vuist konden maken voor de rust, waar Lettele op de counter een aantal keer gevaarlijk uit de hoek kwam. Beide ploegen konden echter met de brilstand gaan rusten.

Na de thee kwam Holten een stuk beter uit de kleedkamer, en dit zorgde prompt voor de openingstreffer, middenvelder Wissink wist de 0-1 op het scorebord te zetten. Hierna bleven de Holternaren de bovenliggende partij en de voorsprong werd dan ook verdubbeld. De, door het thuispubliek getergde, spits Huisman rondde een individuele actie zeer knap af en haalde vervolgens zijn gram aan de zijlijn.

De thuisploeg ging vervolgens over op de 'alles of niets-tacktiek' en maakten dan ook de aansluitingstreffer. In blessuretijd werd de wedstrijd echter in het slot gegooid, rechtsbuiten Jansen kon na een counter op het lege doel van blauw-witten af en schoof de beslissende 1-3 binnen. Vervolgens nam hij voor de prestatie van zijn team z'n petje af.

Ga terug...