Bestuurder dhr. Sam Terpstra vertrekt bij CSG Reggesteyn - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Bestuurder dhr. Sam Terpstra vertrekt bij CSG Reggesteyn

Geplaatst op: 27-02-2017 |

Met ingang van 1 september 2017 zal de voorzitter van het College van Bestuur dhr. Sam Terpstra niet langer als bestuurder aan Reggesteyn verbonden zijn. Sam Terpstra heeft de Raad van Toezicht verzocht zijn aanstelling als bestuurder per die datum te beëindigen. De raad heeft daarmee ingestemd. “Ik heb ruim 13 jaar met heel veel plezier en enthousiasme Reggesteyn mogen leiden”, aldus Sam Terpstra. “Toch was er altijd de wens om nog een periode meer ruimte te hebben om andere dingen te doen. Die wens heeft uiteindelijk geleid tot mijn besluit om nu terug te treden”.

De heer Terpstra blijft zich de komende maanden volledig inzetten voor Reggesteyn, onder andere door het uitwerken van het nieuwe schoolontwikkelingsplan. “De komende jaren hoop ik mijn ervaring op een andere wijze in te zetten o.a. bij de begeleiding en het opleiden van bestuurders en het adviseren van organisaties in het onderwijs en de zorg”, aldus de vertrekkende voorzitter.

Gezond Reggesteyn
Tijdens de voorbereiding van de bestuurlijke fusie met het Noordik, was de afspraak dat de fusie-organisatie geleid zou gaan worden door een nieuwe bestuurder. Toen deze fusie geen doorgang vond is Sam Terpstra nog enige tijd aangebleven. In zijn loopbaan bij Reggesteyn van ruim 13 jaar is er veel gebeurd. “Ik ben blij dat ik een gezond Reggesteyn over kan dragen aan mijn opvolger”, aldus de heer Terpstra. De voorzitter zal per 1 september 2017 zijn functie officieel beëindigen.

Ga terug...