Opnieuw nominatie voor Kinderboerderij Dondertman - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Opnieuw nominatie voor Kinderboerderij Dondertman

Geplaatst op: 01-03-2017 |

Na de derde prijs die Kinderboerderij Dondertman onlangs in de wacht sleepte in de ANWB-verkiezing Leukste Uitje van Overijssel is er opnieuw sprake van een nominatie. Ditmaal betreft dat de Publieksprijs Beste Uitje van Nederland 2017 in de categorie ‘sportief en actief’. In deze nieuwe verkiezing worden de beste uitjes van Nederland verkozen door het Nederlands publiek. Tot en met 31 maart kan er worden gestemd via www.beste-uitje.nl/dondertman.

Deze nieuwe verkiezing is een gezamenlijk initiatief van het Algemeen Dagblad, Brabants Dagblad, het Eindhovens Dagblad, de Twentsche Courant Tubantia, BN DeStem, de Provinciaal Zeeuwse Courant, de Stentor en de Gelderlander. 
De beste uitjes van Nederland zijn verdeeld over acht categorieën en per categorie is er in iedere provincie een winnaar. Ook is er per categorie een landelijke winnaar. De verkiezing draait niet alleen om het aantal stemmen, want ook de beoordeling die stemmers geven is bepalend voor de eindstand. Er kan maximaal een keer per e-mailadres worden gestemd en iedere stem moet worden bevestigd via een bevestigingslink die de stemmer daarna per e-mail ontvangt. Daarnaast vinden regelmatig controles plaats van alle stemmen ter voorkoming van onrechtmatig uitgebrachte stemmen.

Bij het stemmen worden rapportcijfers gegeven voor prijs-kwaliteit, klantvriendelijkheid, goede bereikbaarheid en parkeren en innovatie. Per categorie is er in iedere provincie een winnaar. Uit alle provinciale winnaars binnen een categorie wordt een landelijke winnaar gekozen.

Stemmers maken kans op mooie prijzen, zoals een zevendaagse reis naar Curaçao voor twee personen, een jaar lang gratis tickets voor de beste Uitjes of 25x hotelovernachting voor twee personen ergens in Nederland.

Ga terug...