Shantykoor zamelt in voor Tom - Radio 350

Shantykoor zamelt in voor Tom

Geplaatst op: 04-03-2017 |

Het Shantykoor Riessen organiseerde op vrijdag 3 maart 2017 een muzikale avond voor sponsoren en vrienden van het koor in Herberg De Pot in Markelo.

De entree voor deze avond was vrij. Er werd echter een vrije gift gevraagd voor Tom Schippers uit Rijssen. Deze 3-jarige jongen heeft door de zeldzame ziekte PFIC continu ondraaglijke jeuk. De familie van de peuter probeert zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar een medicijn.

De actie leverde een mooi bedrag op deze avond, dat door het Shantykoor verdubbeld werd tot 1.250,00 euro. Daarmee is wat het koor betreft de actie nog niet ten einde. Mensen die willen doneren kunnen storten op NL87 RABO 0101 7344 17 t.n.v. Shantykoor Riessen o.v. Tom Schippers.

Tijdens de sponsorenavond werd eveneens de uitslag van een grote verloting bekend gemaakt. Mevrouw Van der Stouw won de hoofdprijs, een e-bike, beschikbaar gesteld door Hazelhorst Tweewielers.

Het Shantykoor Riessen werd in 2013 opgericht en telt ruim 50 enthousiaste leden, waarvan zes muzikanten en een dirigent. De groep verzorgt regelmatig optredens bij o.a. verzorgingstehuizen, jubileumfeesten, festivals, zomerfeesten en andere speciale gelegenheden. Voor elk optreden wordt een speciaal programma samengesteld. Plezier in het zingen en muziek maken staat voorop. Het credo van het shantykoor Riessen is dan ook niet voor niets: "Wie doot ut vuur de wille!"

Ga terug...