Inschrijving 19e Wiezoloop geopend - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Inschrijving 19e Wiezoloop geopend

Geplaatst op: 04-03-2017 |

Het is zover! De inschrijving voor de Wiezoloop 2017 op zaterdag 17 juni is geopend. Via de website www.wiezoloop.nl kan ingeschreven worden op de diverse afstanden. Zoals inmiddels bekend is de Wiezoloop een nieuwe weg ingeslagen en wordt de Wiezoloop niet meer tegelijk met de Wiezo feesten georganiseerd, maar vanaf 2017 iedere 3e zaterdag in juni. Dit geeft de organisatie meer mogelijkheden om de loop verder te professionaliseren, zowel kwalitatief als kwantitatief. In verband met de nieuwe datum verwachten we aanzienlijk meer deelnemers op de diverse afstanden. Omdat ook nu een limiet is ingesteld voor de 5 en 10 KM adviseren we je tijdig in te schrijven om zeker te zijn van je startbewijs!

Early bird
Ook dit jaar kan iedereen weer profiteren van de Early Bird actie. Naast de zekerheid van een startnummer heeft het snelle inschrijven tevens als voordeel dat iedereen die zich voor 15 april 2017 heeft ingeschreven in aanmerking komt voor een aantal super mooie prijzen, zoals een Garmin Forerunner 35 horloge beschikbaar gesteld door Waypoint Rijssen en Asics hardloopschoenen beschikbaar gesteld door Step One te Borne. Tevens zijn gratis startnummers en het Wiezoloop 2017 runningshirt te winnen .

Business run 5 en 10 km
Er kan tevens weer voor de populaire Plaggemars Business Run worden ingeschreven! De Business Run is, in tegenstelling tot wat het woord letterlijk inhoudt, ook opengesteld voor verenigingen, stichtingen en andere instellingen. Er kan zowel voor 5 KM als 10 KM Business Run ingeschreven worden! Behalve de afstand zijn de voorwaarden en gegevens voor beide afstanden gelijk en is er voor beide afstanden een klassement; 1, 2 en 3.

Rabo kids run
Natuurlijk starten we ook deze editie weer met het paradepaardje van de Wiezoloop: De RABO Kids Run. Ieder jaar strijden honderden kinderen uit Wierden en de wijde regio om die fel begeerde beker en medaille en worden de kids door duizenden papa’s, mama’s, opa’s en oma’s naar de finish geschreeuwd. Ook voor de kids geldt de Early Bird actie. Dus wie weet loop je straks de Wiezoloop op een stel splinternieuwe supersnelle Asics hardloopschoenen!
WIEZOLOOP 2017 beloofd wederom een schitterend hardloopspektakel te worden voor hardloper en toeschouwer. Tot zaterdag 17 juni a.s. in Wierden!

Ga terug...