Tennisclub De Mors houdt open dag op zaterdag 25 maart - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Tennisclub De Mors houdt open dag op zaterdag 25 maart

Geplaatst op: 08-03-2017 |

Tennisclub De Mors houdt op zaterdag 25 maart a.s. haar jaarlijkse open dag waarbij het zomerseizoen wordt geopend. Iedereen die graag eens wil kennismaken met de tennissport is tussen 14.00 – 17.30 uur van harte welkom op het tennispark aan de Opbroekweg 40 in Rijssen waar je dan alle gewenste informatie kunt krijgen over TC de Mors.

Tijdens deze open dag zal er een gevarieerd programma worden aangeboden op en naast de tennisbaan. Er zijn voor zowel de jeugd als de senioren leerzame clinics van onze trainer en uitdagende spelletjes. Voor de kleintjes is er, naast speeltoestellen en de mini-baan, uiteraard weer een springkussen aanwezig.

TC de Mors is een actieve en gezellige tennisvereniging waar iedereen zich snel goed thuis voelt en die beschikt over 4 all-wheater banen. Hierdoor kan er het hele jaar door worden getennist en kan men na het tennissen genieten op het mooie terras of het clubhuis, van waaruit een goed overzicht is op alle banen.

Om de jeugd te laten ontdekken hoe leuk tennis is, heeft TC de Mors voor deze doelgroep ook dit jaar weer een zeer aantrekkelijke aanbieding:
Al voor € 20,00 per maand ben je jeugdlid van TC de Mors! Hiervoor krijg je minimaal 30 tennislessen op jaarbasis en zijn het gebruik van tennisballen en rackets bij de prijs inbegrepen! Verder krijg je onbeperkt toegang tot ons tennispark, zodat je altijd een balletje kunt slaan (eventueel samen met vriendjes/vriendinnetjes). Meld je je aan op 25 maart dan krijg je bovendien een GRATIS tennisracket.

TC de Mors nodigt iedereen van harte uit op 25 maart op ons tennispark aan de Opbroekweg 40 in Rijssen (achter Reggesteyn)!

Ga terug...