Trainer Scharbaai vertrekt bij Rivo Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Trainer Scharbaai vertrekt bij Rivo Rijssen

Geplaatst op: 10-03-2017 |

Afgelopen weekend heeft de trainer van ons eerste Damesteam , Jeffrey Scharbaai, zijn vertrek aangekondigd aan bestuur en Tc van Rivo. Jeffrey is ingegaan op een aanbod als assistent-trainer bij Eurosped Almelo en gaat komend seizoen samenwerken met Jan Berendsen in de Eredivisie. Rivo Rijssen vind het jammer dat Jeffrey gaat vertrekken maar kan zijn keuze begrijpen. Uit eerdere gesprekken met Scharbaai werd duidelijk dat hij de ambitie heeft om een hoger niveau te gaan trainen als hij daar kansen voor zou krijgen. Een complete verrassing was het dus niet , maar neemt niet weg dat we als bestuur en tc en speelsters nog graag een seizoen met hem verder wilden gaan. Dat is Jeffrey ook kenbaar gemaakt. Echter nu het aanbod daar is hebben we volledig begrip voor zijn besluit en respecteren dat zeker. Uiteraard zal hij het seizoen bij Rivo afmaken en samen met het team proberen er een fantastisch einde aan te maken. Momenteel staat D1 op een keurige 4e plaats en in de laatste wedstrijden van het seizoen is nog van alles mogelijk.

En dan overkomt Rivo wat menig andere club ook overkomt. Plotseling op zoek naar een invulling. Hoe nu verder ? Echter bestuur en tc hebben niet geslapen afgelopen jaren. Samen hebben we 2 jaar geleden een beleidsplan gemaakt hoe we op termijn op een goede manier gaan handelen met onze talentvolle jeugd. Dat voelden we als een verplichting. Enkele seizoenen met verschillende jeugd teams nationaal kampioen geworden met een trainer uit eigen gelederen , daar moeten we zuinig op zijn , en dat is eigenlijk de trots van Rivo geworden. De plannen waren om op wat langere termijn , beetje voor beetje, zo veel mogelijk eigen jeugd te integreren in dames 1. Jeffrey was daar al mee bezig , maar dat heeft tijd nodig. Echter nu hij voor ons net even iets te vroeg vertrekt ( met alle respect ) heeft bestuur en tc besloten de termijn dan maar iets in te korten. Beoogde opvolger van Jeffrey was al een tijdje onze eigen Johan Strokap, eveneens op termijn , maar na goed overleg onderling hebben we besloten dat Johan volgend seizoen hoofdtrainer van D1 gaat worden. De dames zijn hier inmiddels van op de hoogte gebracht en dus ook tijd om het Rivo leden en fans te laten weten. We hopen dat Dames 1 nog met veel plezier en inzet deze competitie gaat afronden. Een 4e plaats is al een mooie stand , maar er zit nog meer in , het is nog niet gespeeld. Namens bestuur en TC van Rivo Rijssen wensen we Jeffrey alvast veel succes bij Eurosped. Na afloop van de laatste thuiswedstrijd in de Reggehal zullen we op een passende manier afscheid van hem nemen.

Ga terug...