Demonstratie en workshop keyboard in Parkgebouw - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Demonstratie en workshop keyboard in Parkgebouw

Geplaatst op: 10-03-2017 |

Op donderdag 23 maart organiseert de Rijssense Muziekschool in samenwerking met Oostendorp Muziek uit Wezep een presentatie van keyboard en aanverwante digitale toetsinstrumenten in de Van Damzaal van het Parkgebouw. Diverse keyboards en digitale piano’s worden gedemonstreerd en is er de gelegenheid om de instrumenten zelf uit te proberen.

Het eerste deel, vanaf 16.00 uur, is vooral gericht op leerlingen van de basisscholen. Keyboardleerlingen van de Muziekschool zullen ook enkele liedjes laten horen. De AMV-klas komt om 16.40 uur enkele liedjes zingen, begeleid op keyboard en andere instrumenten. Uiteraard zijn de ouders daarbij welkom.

Vanaf 16.10 uur wordt een demonstratie en workshop gegeven door en met leerlingen van de middelbare school. Zij kunnen kennismaken met het gebruik van muziek en computer of iPad. Daniël Mensink, die vorig jaar z’n D-diploma voor keyboard behaalde, verzorgt een kort optreden, samen met Carmen Leusink op dwarsfluit.

Het keyboard wordt zowel als solo-instrument als ook als begeleidingsinstrument gepresenteerd. Er zullen ook pianostukken worden gespeeld. De toegang is gratis en iedere geïnteresseerde, ook van buiten de muziekschool, is van harte welkom.

De Muziekschool heeft nog plaats voor keyboardleerlingen. Het is mogelijk om aan te melden voor een serie lessen vanaf april tot de zomervakantie. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website: www.muziekschool-rijssen.nl.

Ga terug...