Leerlingen Reggesteyn Rijssen winnen eerste prijs in Vakkanjerwedstrijd - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Playing
Straks
21:00 - 22:00 uur
Radio Regio Klassiek
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Leerlingen Reggesteyn Rijssen winnen eerste prijs in Vakkanjerwedstrijd

Geplaatst op: 16-03-2017 |

Een team van vier 4e jaarsleerlingen van de afdeling Produceren, installeren en energie (PIE) van CSG Reggesteyn Rijssen hebben gisteren de eerste prijs gewonnen bij het Regionale Kampioenschap van de Vakkanjerwedstrijd. Het team bestaat uit Nick Hendriks, Wessel Voortman, Mitchell Leferink en Sten Rohaan. De Vakkanjerwedstrijd vond plaats bij het ROC in Hengelo.

Ieder jaar staan tijdens de vakkanjerwedstrijden landelijke organisaties centraal die goed werk verrichten voor Nederland en de maatschappij. Dit jaar was die organisatie het Rode Kruis. De opdracht voor de deelnemers was om een slimme oplossing te bedenken voor hun mobiele hulpposten, zodat hulpverleners nog sneller en beter hun werk kunnen doen. De vier leerlingen van Reggesteyn hebben in dit kader een mobiliteitswagen bedacht en ontworpen, en hebben hiermee de eerste prijs gewonnen.

Met deze prijs gaan zij door naar de landelijke wedstrijd. Deze zal in juni in Amersfoort plaatsvinden.

Ga terug...