VV Holten wint in blessuretijd - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

VV Holten wint in blessuretijd

Geplaatst op: 22-03-2017 |

VV Holten heeft zich afgelopen zondag pas erg laat beloond in de vorm van drie punten. Frank Marsman bezorgde de ploeg pas in de 95e minuut de volle winst: 1-0.

In de eerste helft had Diepenveen het betere van het spel, het kreeg een aantal kansen om de score te openen maar het vizier stond niet op scherp en tevens had Bekkernens een prima redding op een boogballetje die richting de kruising zeilde. Enig wapenfeit van Holten in de eerste helft; in een snelle counter stuurde Tuitert Huisman vanaf eigen helft de diepte in, na een lange rush kon hij oog in oog met de keeper niet afronden.

In de tweede helft tapte Holten uit een ander vaatje; het ging de strijd aan op een moeilijk bespeelbaar veld. Dat zorgde ervoor dat Diepenveen er niet meer aan te pas kwam, het kreeg nog een kopkans vanuit een corner, welke net over zeilde. Aan de andere kant kreeg Holten een vijftal opgelegde kansen, mede door een goede invalbeurt van Van Gerresheim. De wedstrijd leek af te stevenen op een 0-0, tot Holten diep in blessuretijd een vrije trap op de rand van de zestien kreeg. Van Gerresheim legde aan, de keeper kon de bal niet goed verwerken. De bal bleef voor de goal hangen en nadat Tuitert zijn voet er niet goed achter kreeg was daar Marsman die de bal hoog in de goal jaagde. Holten hield daarna nog een paar minuten stand en kon zodoende de winst over de streep trekken. Opvallend feit; er werden vier gele kaarten gepakt, waarbij voor volgende week Tuitert, Stoevenbelt en Lubbersen geschorst zijn.

Ga terug...