CDA Rijssen-Holten organiseert een avond over Gezondheid en Zorg - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

CDA Rijssen-Holten organiseert een avond over Gezondheid en Zorg

Geplaatst op: 23-03-2017 |

Het CDA Rijssen-Holten gaat in gesprek over gezondheid en zorg in Rijssen-Holten en u bent van harte welkom! Het gesprek is op dinsdag 4 april vanaf 19.15u bij ’t Brodshoes in Rijssen en is voor iedereen vrij toegankelijk, ook als het CDA niet uw partij is.

Onze gezondheid en de zorg raakt ons allemaal, als mantelzorger, als patiënt of misschien als werknemer in de zorg. Al deze invalshoeken komen dan ook aan de orde. We hebben een vertegenwoordiger van de Adviesraad Sociaal Domein, de Drie Zusters en de GGD Twente bereid gevonden om hun verhaal te doen. En natuurlijk krijgt iedereen de kans om het gesprek aan te gaan. Als CDA Rijssen-Holten hopen we op een waardevolle avond, die mooie inzichten oplevert over onze gezondheid en de zorg in Rijssen-Holten.

Het CDA organiseert regelmatig avonden over maatschappelijke thema’s. Ons werk stopt namelijk niet in de Raadzaal. En na de succesvolle avonden over integratie van vluchtelingen en het gebruik van verdovende middelen onder jongeren in 2016, nodigen we iedereen uit om met ons in gesprek te gaan over gezondheid en zorg in Rijssen-Holten.

Dinsdagavond 4 april bent u vanaf 19.15u van harte welkom bij ’t Brodshoes in Rijssen. De avond sluiten we omstreeks 21.30u af.

Ga terug...