Roos Blufpand met theaterconcert Hoe Dan en special guest Jasper Slaghuis in theater het Parkgebouw - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Roos Blufpand met theaterconcert Hoe Dan en special guest Jasper Slaghuis in theater het Parkgebouw

Geplaatst op: 30-03-2017 |

Zangeres en songwriter Roos Blufpand is pas 23 jaar, maar heeft al twee cd’s geproduceerd en meerdere succesvolle tours langs poppodia en theaters gedaan. Samen met haar muzikanten maakt ze iedere show tot een belevenis vol eerlijke, poëtische en muzikale liederen.
Dit seizoen is Roos opnieuw te zien én te horen in schouwburgen door heel Nederland. Op 8 april speelt zij haar theaterconcert Hoe Dan in Theater het Parkgebouw te Rijssen
en zal daarbij singer/songwriter Jasper Slaghuis als special guest voor een nummer op het podium verwelkomen.

Hoe Dan geeft de hedendaagse strijd weer van een jonge vrouw van 23. Carpe diem en de wereld redden? Kan dat wel allebei? Hoe kun je én genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft én tegelijkertijd de verantwoordelijkheid nemen voor de mensen om je heen? Mag je wel met de stroming mee drijven en je overgeven aan het water? Of moet je altijd tegen de stroom in zwemmen? Blijven vechten? Omdat er zoveel is om voor te vechten. Maar hoe dan?
Samen met haar driekoppige band (cellist, bassist/gitarist, violist) verzorgt zij een muzikaal diverse avond met liedjes die niet alleen aanstekelijk zijn maar ook aan het denken zetten.

Speciaal voor deze show heeft Roos Jasper Slaghuis uitgenodigd. In het verleden was hij zanger en songsmid van de band Yukka. Met Yukka bracht hij 3 cd’s uit, trad op bij radio (o.a. 3FM) en tv en op velerlei podia en festivals. Maar Yukka stopte, en dus werd het stil, eventjes. Nu maakt Jasper muziek vol verlangen en melancholie. Hij schreeuwt en fluistert, beweegt en ontroert.
Op 8 april zal hij een eigen nummer ten gehore brengen en wie weet verassen Roos en Jasper het publiek met een bijzondere muzikale samenwerking.

Naast muziek maken droomt Blufpand van een duurzamere wereld. Zo is haar gelijknamige en nieuwste album Hoe dan volledig duurzaam opgenomen en ze probeert deze tour zo duurzaam mogelijk uit te voeren. ‘We hebben een tourbus op groen gas, eten als het mogelijk is biologisch en compenseren onze CO2 én die van onze bezoekers. We zijn constant op zoek naar manieren om duurzamer te kunnen touren’ aldus de zangeres en songwriter.
Roos is geboren om op ’t podium te staan. “Een getalenteerd liedjesschrijfster die definitief een plaats verdient in het huidige Nederlandstalige muzikale landschap", schreef Podiuminfo over Hoe Dan. Geniet deze avond van Roos en haar band die je verrassen met een bijzondere show: Van vrolijk, groots en duister naar piepklein en kwetsbaar, met poëtische teksten en bovenal de authentieke warmte en sprankelende persoonlijkheid van Roos.
8 april 2017, 20:00 speelt Roos Blufpand Hoe Dan live in Theater het Parkgebouw, Rijssen. Koop je kaarten vanaf €15,00 via www.parkgebouw.nl, 0548-544140 en de theaterkassa.

Voor een overzicht van alle theatervoorstellingen zie www.roosblufpand.nl.

Ga terug...